1. Klub koncertek, önálló estek, rendezvények

A Pankastic! Zenekar igen rugalmasan áll a különböző események zenei lebonyolításához: akár a zenekar létszámát, összetételét is az adott koncerthez, lehetőségekhez mérten alakítjuk.

Ne felejtsen el: idejében időpontot egyeztetni a zenekarral!

 

2. Szinfonikus koncertek

A zenekar első albumának turnéja január 20-án a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében zárult 1.400 néző előtt, ahol a Pankastic! saját szerzeményeit a Budafoki Dohnányi Zenekarral adta elő, olyan neves előadók mellett, mint Hajós András, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill és a francia-kanadai Tcha Badjo zenekar.Az ehhez hasonló, nagyszabású koncertek lebonyolítása sem okoz gondot:

A pankastic akár teljes szinfonikus műsort, vagy csak bigband-del kiegészülő felállásban is felejthetetlen élményt nyújt.

VIDEO: Pankastic – Swing á la Django ft. Dohnányi Big Band – Nem kell bonbon

 

3. Közös koncert Oláh Gergővel

Oláh Gergő hazánk egyik legtehetségesebb fiatal énekese, és a szívéhez közelálló django igen jól áll autentikus hangjához, előadási stílusához. A Pankastic! és Gergő első közös dala, a Bújjunk el! igazi közönségsiker. Ezen felbuzdulva idén már 2 közös nagykoncerten van túl Panna, Gergő és a Pankastic.
Pálmai Panna - Pankastic! - koncertek - Oláh Gergő